Om Takringen


Takringen i Umeå/Örnsköldsvik är marknadsledande inom plåt, tätskikt och tak. Vi har personal med bred kompetens och lång erfarenhet inom plåt, tak och konstruktion. Vi producerar ca 80 000 kvm tätskikt om året i form av renoveringar och nyproduktion samt tillverkar och monterar plåtkonstruktioner för vitt skilda användningsområden.

Vi samarbetar enbart med ledande leverantörer och hänger med i utvecklingen av nya material och tekniker. Vi är av ICOPAL en auktoriserad takentreprenör och ingår i TEAM ICOPAL vilket gör att du som kund kan lita på att arbetet på ditt tak alltid blir fackmannamässigt utfört.

 

Samarbeta med Takringen i Umeå
En fungerande samordning mellan våra plåtslagare och våra tätskiktsmontörer underlättar för våra beställare. Vår personal utbildas kontinuerligt för att hålla högsta klass på arbetets utförande utan att pruta på sin egen eller andras säkerhet.

Vi besiktigar taket, konditions bestämmer ditt tätskikt, lämnar åtgärds- förslag och kostnad för arbetet. Får vi sedan förtroendet att utföra arbetet kan du lita på att det blir utfört på ett effektivt och fackmannamässigt sätt.

Alla takmontörer är certifierade för ”Heta arbeten för tätskikt” enligt Brandförsvarsföreningen, vi kan ställningsbyggnad, arbetsplattformar, mm. Vi har goda kontakter med yrkesutbildningarna inom vår sektor och har fått förtroendet, och det viktiga uppdraget, att utbilda lärlingar i företaget.

Vi servar allt ifrån privatkunder med villa- och garagetak till större entreprenader i egen regi eller som entreprenör gentemot byggföretag, fastighetsbolag och lokala fastighetsägare.

 

Takringen Umeå

Postadress
Frånövägen 3

872 43 Kramfors
Besöksadress
 Rondellgatan 2


090-13 00 94
johan.vestin@nynastak.se

Nynäs Tak Örnsköldsvik

Björnavägen 41
891 41 Örnsköldsvik
Besöksadress
Karosserivägen 2 Ä


070-601 01 01
0660-66 05 25

Dela vår sida