Våra samarbetspartners

 

Vi använder uteslutande material och produkter från ledande fabrikanter som vi vet håller för de påfrestningar som byggnadskonstruktioner utsätts för.

 

Icopal är Europas största tillverkare av tätskikt. Över 100 miljoner kvadratmeter per år produceras i Europa och USA. Det har skapat utrymme för unika forsknings- och utvecklingsresurser. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och har miljödeklarerade produkter som användes i väl beprövade systemlösningar. För oss är det viktigt att du som skall lägga nytt tak, eller renovera ditt gamla, kan känna trygghet och veta att du får material, utförande och garantier som du kan lita på. Arbetet utföres i nära samarbete med våra auktoriserade takentreprenörer.
Besök hemsidan här.

TIB är tak- och tätskiktsentreprenörernas branschorganisation i Sverige. TIB är organisatoriskt oberoende till fabrikanter, leverantörer och beställare. Medlemsföretagens gemensamt huvud- sakliga inriktning är applicering av olika tätskiktssystem inkluderande isoleringsarbeten, samt vissa trä- och plåtarbeten.
Besök hemsidan här.

Tätskiktsgarantier i Norden AB ägs gemensamt av Sveriges ledande producenter av tätskikt med varumärkena – Icopal, Mataki, Siplast och Trebolit. Vi erbjuder ett unikt trygghetspaket, som omfattar allt från material och följdskador till entreprenörens arbete. Det är uppdelat på en 10-årig ansvarsutfästelse samt en därpå följande 5-årig materialgaranti. Dessutom ingår garantin i priset!

Besök hemsidan här.

SFS är specialister på infästningar av tätskikt till plana tak med TELESKOP® systemet men fästelement och monteringshjälpmedel är bara en del av SFS-konceptet. Hög produktkvalitet, rådgivning och monteringsvägledning, optimering inom logistik och beräkningar samt produktutveckling, gör SFS till en komplett samarbetspartner.
Besök hemsidan här.

Rockwool-koncernen är världens ledande leverantör av produkter och lösningar baserade på stenull. Koncernen är en av världens ledande isoleringstillverkare. Tillsammans med andra byggprodukter såsom akustikundertak och fasadskivor samt konsulttjänsten BuildDesk säkrar koncernen energieffektiva och brandsäkra byggnader med god akustik och behagligt inneklimat.

Besök hemsidan här.

Entreprenörföretagen, EPF, är en ny gemensam satsning från Plåtslageriernas Riksförbund, PLR, och Mekaniska Verkstädernas Riksförbund, MVR. Det förstnämna med 110 år på nacken och det sistnämnda med 90 år.

Besök hemsida här.

Plannja är en av Europas ledande tillverkare av byggplåtprodukter förädlade av högkvalitativt svenskt stål. Bland våra produkter märks vägg- och takprofiler, takpannor, takavvattning, takskydd, isolerade väggelement, planplåt, väggkassetter, armerings/formplåt med mera. Plannja är en garant för kvalitet och funktionalitet i alla led.

Besök hemsidan här.

SK Produkter är våran leverantör inom takstosar samt takbrunnar.
Besök hemsidan här.

Lindab är ett ventilations- och byggproduktföretag somutvecklar, tillverkar, marknadsför och distribuerar produkter och systemlösningar i tunnplåt och stål för förenklat byggande och bättre inomhusklimat.
Besök hemsidan här.

CW-Lundberg är marknadsledande inom utveckling av Taksäkerhetsanordningar.
Besök hemsida här.

Takringen Umeå

Postadress
Frånövägen 3

872 43 Kramfors
Besöksadress
 Rondellgatan 2


090-13 00 94
johan.vestin@nynastak.se

Nynäs Tak Örnsköldsvik

Björnavägen 41
891 41 Örnsköldsvik
Besöksadress
Karosserivägen 2 Ä


070-601 01 01
0660-66 05 25

Dela vår sida